CMSI360

PARTNERS

Logo Mazars Next

Mazars Next

CMSI360 is de strategische partner van Mazars Next op het gebied van creditmanagement. Mazars Next maakt voor haar klanten gebruik van de Whitelabel Cloud Software HA! DIGI. Het Mazars Next team bestaat uit financieel experts, business analisten, proces- en IT-experts. De experts van Mazars Next helpen u met kennis, ondersteuning en digitale tools om uw administratieve processen optimaal te laten functioneren zodat u altijd het juiste inzicht heeft in uw cijfers!

Logo AVIO Advocaten

AVIO advocaten

CMSI360 heeft een intensief strategische samenwerking met AVIO advocaten waarbij wij u als klant als extra service zowel aan de voorkant (contracten en arbeidsvoorwaarden) als juridische incasso kunnen bieden. AVIO staat voor vier expertises: Arbeidsrecht, Vastgoedrecht, Insolventierecht en Ondernemingsrecht. En als er geprocedeerd moet worden, neemt AVIO doelgericht het voortouw.
Twinfield International Logo

Twinfield International

CMSI360 is de strategische creditmanagementpartner van Twinfield International, Wolters Kluwer Business. Twinfield Online Boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag, vanaf iedere locatie, toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Exact Online Logo

Exact Online

Ook met Exact Online is CMSI360 strategische creditmanagementpartner en biedt met een druk op de knop door de online koppeling dat al uw openstaande posten die in aanmerking komen voor debiteurenbeheer of incasso worden geïmporteerd in onze Whitelabel Cloud Software.

Omni-U Logo

Omni-U

CMSI360 is Omni-U gecertificeerd en formeel partner. Bij Omni-U wordt erkend dat de kern van succes ligt in bedrijfsvisie, strategieën en processen. Ironisch genoeg heeft de informatiebeveiligingsindustrie de aandacht gevestigd op IT-beveiliging en cyberbeveiliging. Hoewel we het belang erkennen van het beschermen van technologische platforms, zien we dat een concentratie op technologieën leidt tot een verminderde focus op wat uw bedrijf winstgevend houdt. Omni-U brengt informatiebeveiliging terug naar waar het hoort: uw personeel, uw leveranciers, uw klanten en uw verplichtingen. Kortom, Omni-U houdt u in het hart van uw beveiliging.

SecureLogin

SecureLogin

Je kunt SecureLogin het beste vergelijken met het bureaublad op je computer, maar dan online. Je hebt alle diensten waar je gebruik van maakt in één overzicht.

Mijn Contract

Mijn Contract

Met MijnContract.nl, een unieke app voor alle contracten overzichtelijk op 1 plek, hebben wij een exclusief samenwerkingsverband als enige creditmanagement organisatie in Nederland, waar wij haar klanten advies geven op bestaande en nieuw te sluiten contracten, als ook als ambassadeur optreden.
Visma Software

Visma Software

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking.