CMSI360

PARTNERS

Logo AVIO Advocaten

AVIO advocaten

CMSI360 heeft een intensief strategische samenwerking met AVIO advocaten waarbij wij u als klant als extra service zowel aan de voorkant (contracten en arbeidsvoorwaarden) als juridische incasso kunnen bieden. AVIO staat voor vier expertises: Arbeidsrecht, Vastgoedrecht, Insolventierecht en Ondernemingsrecht. En als er geprocedeerd moet worden, neemt AVIO doelgericht het voortouw.
Mijncontract.nl logo

MijnContract.nl

Met MijnContract.nl, een unieke app voor alle contracten overzichtelijk op 1 plek, hebben wij een exclusief samenwerkingsverband als enige creditmanagement organisatie in Nederland, waar wij haar klanten advies geven op bestaande en nieuw te sluiten contracten, als ook als ambassadeur optreden.

The Learning Cycle logo

The Learning Cycle

CMSI360 heeft samen met The Learning Cycle een uniek "soft skills" PE-punten training ontwikkeld, geheel gericht op de uitdagingen en kansen die de huidige accountancybranche definieert. Alle onderdelen zijn formeel PE-punten geaccrediteerd en staan derhalve gelijk aan 12 PE-punten.

Twinfield International Logo

Twinfield International

CMSI360 is de strategische creditmanagementpartner van Twinfield International, Wolters Kluwer Business. Twinfield Online Boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag, vanaf iedere locatie, toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Exact Online Logo

Exact Online

Ook met Exact Online is CMSI360 strategische creditmanagementpartner en biedt met een druk op de knop door de online koppeling dat al uw openstaande posten die in aanmerking komen voor debiteurenbeheer of incasso worden geïmporteerd in onze Whitelabel Cloud Software.

SecureLogin

SecureLogin

Je kunt SecureLogin het beste vergelijken met het bureaublad op je computer, maar dan online. Je hebt alle diensten waar je gebruik van maakt in één overzicht.

Visma Software

Visma Software

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking.
Muis Software

Muis Software

Zo is het met Imuis Online mogelijk om het volledige administratieproces te automatiseren door de koppeling met CMSI360.
Image

SRA BiZ

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dna 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor.