CMSI360

VISIE

Onze visie en expertise is verder te kijken en breder te adviseren dan de traditionele creditmanagementorganisaties. Met onze QuickScan, waar o.a. gebruik wordt gemaakt van het CANVAS Business- en GAP Analyse model, inventariseren wij binnen uw organisatie wat uw strategie is waar de menselijke factor zowel intern (processen, systemen en cultuur), als extern in relatie naar uw klant (relationele invordering) centraal staat. De ideale start van een samenwerking in het behalen van het maximaal beoogde resultaat. Een compleet advies waar een proactief debiteurenbeheer wordt geoptimaliseerd en uw winst gemaximaliseerd.

De accountancy markt en advocatuur zijn al geruime tijd onderhevig aan veranderingen. Zij zien zich genoodzaakt de organisatie commerciëler in te vullen, vooral ook omdat de klant meer verwacht dan alleen financieel of juridisch advies. CMSI360 is als sparringpartner met een aantal grote gerenommeerde accountantskantoren, waaronder MAZARS Next dit commercialisatie proces ingegaan. De kantoren kiezen voor een licentie op de Whitelabel Cloud Software van CMSI360 en kunnen hiermee in eigen beheer de debiteurenadministratie van het kantoor zelf, als van al haar klanten voeren. Met als resultaat een substantiële uitbreiding op het traditionele dienstenpakket.

CMSI360

HANS AGTE

Hans Agte, Managing Partner, is met zijn meer dan 30 jaar ervaring in de creditmanagementbranche de sparringpartner en bruggenbouwer om in uw organisatie een proactief debiteurenbeheer door middel van Whitelabel Cloud Software op een niet traditionele, maar relationele wijze in te richten. 

Image

Hans is one of those exceptional people that have an immediate and intuitive understanding of a situation. A great people person, an empathetic listener and someone with very bright and innovative (business) ideas. (Bron: Hans Agte)