Kick-off Power Meiden Haaglanden een groot succes!

Op zaterdagochtend 31 juli stond de eerste editie van Power Meiden Haaglanden op het programma. Ruim 85 meiden waren aanwezig bij Sportcentrum Mariahoeve om deel te nemen aan vier verschillende mix-clinics; badminton, basketbal, tennis en voetbal. Vanuit alle sportverenigingen waren topsporters aanwezig om de enthousiaste deelnemers te begeleiden. Met succes; de deelnemers hebben niet alleen kennisgemaakt met verschillende sporten, maar ook een hele leuke en sportieve dag beleefd, waarbij plezier en talentondersteuning centraal stond.

Voorafgaand aan de mix-clinics werd door badmintonclub Dropshot (primair vertegenwoordigd door Alyssa Tirtosentono) een badminton-demo en clinic verzorgd aan ADO Den Haag Vrouwen, The Hague Royals en de tennisvereniging. Yvonne van Gennip heeft hierbij symbolisch de “eerste shuttle” geslagen. Daaraan voorafgaand vond een business-ontbijt plaats voor alle initiatiefnemers en betrokken partijen, gevolgd door een kleine squash-competitie om het ontbijt er weer af te sporten.

Hans Agte Managing Partner van CMSI360 kijkt met een grote glimlach terug op de eerste editie van Power Meiden Haaglanden: ‘’Als initiatiefnemer zijn we supertrots op de eerste mix-clinic van Power Meiden Haaglanden. Lachende kinderen, verbeten topsporters in een andere discipline, inspirerende Yvonne van Gennip en partners die elkaar versterken in ons doel; kinderen laten sporten en talenten ondersteunen. Een persoonlijke droom komt uit.’’

Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwen sluit zich aan bij de woorden van Hans Agte: ‘’Het was geweldig om te zien wat voor succes de eerste editie van Power Meiden Haaglanden is geweest. Dit belooft veel moois voor de volgende edities. Dit fantastische project sluit geheel aan bij onze missie en visie op maatschappelijk vlak. Wij zijn meer dan trots dat wij ons steentje hieraan kunnen bijdragen.’’

De tweede editie vindt plaats op zaterdag 18 september 2021 bij The Hague Royals in het iconische Zuiderpark, Den Haag. Klik hier om je gratis in te schrijven!

Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie van Power Meiden Haaglanden.

Privacy Policy | Cookies | Disclaimer