Sponsoring

CMSI360 trotse sponsor van…

Naast al onze werkzaamheden rondom debiteurenbeheer en incasso vinden wij het ook heel belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Ondernemen is topsport, daarom dragen wij ook de topsport zelf graag een warm hart toe. Sporten verbindt, werkt ontspannend en helpt om onszelf verder te ontwikkelen. Daarom zijn wij trotse sponsor van topsporter Alyssa Tirtosentono (Tirtosports), ADO Den Haag Vrouwen en BC Appoldro.

Het behalen van het maximaal beoogde resultaat heeft altijd onze hoogste prioriteit. Als betrokken sponsor van Tirtosports werken wij samen met topsportster Alyssa Tirtosentono naar haar grootste droom: De Olympische Spelen 2024 in Parijs.
Alyssa is al hard op weg om deze droom te verwezenlijken. In juni 2021 won zij de gouden medaille tijdens de Spanish International.

Sophie van den Broek speelt para-badminton en is onderdeel van de Nederlandse para-badminton selectie. Als sponsor en manager van Van den Broek helpen wij haar op gebied van sponsoring en ondernemen. Wij werken gezamenlijk aan haar doel: Het behalen van de Paralympische Spelen in 2024 of 2028.

CMSI360 is tevens co-sponsor van de ADO Den Haag Vrouwen. Samen willen we de ‘unstoppable force’ in het sportlandschap de mogelijkheden bieden de nationale én internationale top te bereiken.
De samenwerking heeft daarbij ook een sterk maatschappelijk karakter. ADO Vrouwen en CMSI360 starten met een MVO-project ‘Power Meiden Haaglanden’, met als doelstelling het slechten van maatschappelijke (sport)drempels voor meiden/vrouwen en talenten te ondersteunen in hun uitoefening/doelstellingen daarvan! “Samen creëren we impact in de sport!”

Als gepassioneerde recreatieve speler en bestuurslid van BC Appoldro steunen we natuurlijk ook deze vereniging als sponsor. Onze bijdrage wordt aangewend voor de vergoedingen van de trainersstaf, optimale materialen voor de starters en de competitiespelers.

Ontdek meer over Alyssa Tirtosentono en haar weg naar de Olympische Spelen.

Volg Alyssa

Ontdek meer over de ADO Den Haag Vrouwen

Volg de ADO Vrouwen

Meer weten over BC Appoldro? 

Volg BC Appoldro

Privacy Policy | Cookies | Disclaimer