Partnership

CMSI360 trotse sponsor van…

Naast al onze werkzaamheden rondom debiteurenbeheer en incasso vinden wij het ook heel belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Ondernemen is topsport, daarom dragen wij ook de topsport zelf graag een warm hart toe. Sporten verbindt, werkt ontspannend en helpt om onszelf verder te ontwikkelen. Daarom zijn wij trotse sponsor van topsporter Alyssa Tirtosentono (Tirtosports), Sophie van den Broek, ZVV Den Haag vrouwen en Het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

ZVV Den Haag is een trotse zaalvoetbalvereniging die is voortgekomen uit een fusie in 2012 tussen twee Haagse zaalvoetbalverenigingen met een rijke historie: SC Noordzee en FV Snoekie. Met meer dan 350 actieve leden en 35 teams die uitkomen in de KNVB-zaalvoetbal competitie is
ZVV Den Haag uitgegroeid tot de grootste zaalvoetbalvereniging in de regio. 

In het seizoen 2023/2024 speelt ZVV Den Haag met de vrouwen in de eredivisie van Nederland. De selectie bestaat uit speelsters die weten wat topsport is. Speelsters die al geruime tijd in de Eredivisie (zaal) actief zijn, en dus precies weten wat er nodig is om op dit niveau te spelen, aangevuld met jeugdige talenten die een kans krijgen om door te groeien naar de top van het zaalvoetbal! Samen streven we naar kampioenschap met de krachtige ondersteuning van CMSI360.

Het behalen van het maximaal beoogde resultaat heeft altijd onze hoogste prioriteit. Als betrokken sponsor van Tirtosports werken wij samen met topsportster Alyssa Tirtosentono naar haar grootste droom: De Olympische Spelen 2024 in Parijs.
Alyssa is al hard op weg om deze droom te verwezenlijken. In juni 2021 won zij de gouden medaille tijdens de Spanish International.

Mijn naam is Sophie van den Broek en ben 21 jaar. In 2016 deed ik mee met een Paralympische talentdag van het NOC-NSF en viel toen op bij de toenmalige bondscoach para-badminton. Zij adviseerde mij om te gaan badmintonnen bij een badmintonclub (dit werd Duinwijck) en om nationale para-badminton toernooien te gaan spelen om wedstrijdervaring op te doen. Sinds dat jaar ben ik niet meer weg te slaan van de badmintonbaan. Ik heb 1,5 jaar op Papendal gewoond en getraind en in die periode ben ik met Hans in contact gekomen. Ik was ik een crowdfunding gestart bij het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Via dit platform heeft Hans toen contact met mij gezocht en laten weten dat hij interesse had om mijn campagne te ondersteunen. Zo is onze samenwerking gestart.

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze talenten, met de nodige financiële ondersteuning, te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Naast een bijdrage uit het fonds bieden zij talenten de kans om gebruik te maken van ons crowdfunding platform ‘Talentboek’. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun ambities waar te maken.

Meer weten over ZVV Den Haag?

Volg ZVV Den Haag

Ontdek meer over Alyssa Tirtosentono en haar weg naar de Olympische Spelen.

Volg Alyssa

Meer zien van Sophie van den Broek?

Volg Sophie

Meer weten over Het Yvonne van Gennip Talent Fonds? 

Volg Het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Privacy Policy | Cookies | Disclaimer