Maatschappelijke samenwerking met Yvonne van Gennip Talent Fonds

Breaking news!
CMSI360 gaat maatschappelijke samenwerking aan met Yvonne van Gennip Talent Fonds (YVGTF)
Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in om fondsen te werven om daarmee talentvolle sporters een kans te geven de top te behalen. Zij leveren een positieve bijdrage aan sport en sportparticipatie in Nederland, in het bijzonder in belang van een sportiever, gezonder en socialer Nederland. Met deze samenwerking slaan YVGTF en CMSI360 de handen ineen om Haagse (top) sporttalenten via het crowdfunding platform Talentboek, onderdeel van het Fonds, in staat te stellen de doelstelling van de sporter te behalen. Yvonne van Gennip is een van de succesvolste schaatsers. Zij is drievoudig Olympisch Kampioen. Met haar kennis, netwerk en ervaring is zij al jaren actief met YVGTF.

“Wij helpen talenten hun doelen te verwezenlijken. Laten we trots zijn op onze jonge, ambitieuze topsporters en er met elkaar voor zorgen dat geen enkel talent verloren gaat!”, aldus Yvonne van Gennip OLY.

Ook topsporter Alyssa Tirtosentono, selectiespeelster badminton (nationale seniorenteam) heeft gebruik gemaakt van dit platform. Momenteel zit Alyssa in het traject voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs. 

“Ik ben enorm trots op deze maatschappelijke samenwerking. Dit sluit enorm goed aan bij ons MVO project Power Meiden Haaglanden in samenwerking met ADO Den Haag, Gemeente Den Haag en onze andere partners”, aldus Hans Agte.

Privacy Policy | Cookies | Disclaimer