Meet Alyssa…
Op weg naar de Olympische Spelen 2028

Ik kom uit een sportieve familie waar badminton van generatie op generatie is doorgegeven. Mijn opa blonk uit in badminton, gevolgd door mijn fanatieke vader, die zelfs coach werd. Mijn oudere zus speelde competitie op een lager niveau. Vanaf mijn zesde jaar ben ik begonnen met badminton en nu, 17 jaar later, mag ik van mijn passie mijn beroep maken. Een geweldige reis!

In 2020 begon ik met training geven bij BC Appoldro in Apeldoorn, waar ik Hans Agte ontmoette. Er was meteen een klik, en naarmate we elkaar beter leerden kennen, ontstond er een speciale band. Hans en ik delen niet alleen een liefde voor sport, maar ook een connectie vanuit Den Haag, wat onze relatie extra bijzonder maakt.

De financiële steun van CMSI360 heeft me in staat gesteld me volledig te richten op mijn badmintoncarrière. Als fulltime atleet is het lastig om naast trainingen en toernooien een bijbaantje te hebben. Dankzij CMSI360 heb ik meer rust en kan ik mijn sport op het hoogste niveau beoefenen.

De samenwerking met CMSI360 heeft mijn persoonlijke ontwikkeling positief beïnvloed. Samen met Hans heb ik diepgaande gesprekken gevoerd, onze missies gedeeld en ambitieuze doelen gesteld. Mijn lange termijn doel is de Olympische Spelen van 2028, en op korte termijn streef ik naar een Europese medaille.

Ik waardeer de relatie met CMSI360 enorm. Hans is inspirerend, loyaal en ondernemend. Hij is niet alleen betrokken op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Onze band groeit, en ik ben trots deel uit te maken van het CMSI-team. Samen zijn we sterker, en ik kijk uit naar nog vele mooie jaren samen!

Op naar meer successen en mooie momenten samen!

Alyssa
Privacy Policy | Cookies | Disclaimer