Meet the team… Daan Bouhof

Mijn naam is Daan Bouhof, 22 jaar uit het Gelderse dorpje Eerbeek. Na mijn HBO-studie sociaal-juridische dienstverlening heb ik mijn werkzaamheden als freelancer uitgebreid. 

Naast mijn nieuwe werkzaamheden bij CMSI360 vertegenwoordig ik het merk Kanarie, een fris citroenshotje met 10% alcohol. Kanarie is bekend onder de studenten binnen Nederland. Een jong en populair merk als extra voor in een kroeg, feestcafé of festivals! Daarnaast begeleid ik in opdracht professionele voetbalteams of supportersgroepen tijdens hun trip naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland in het kader van CL, EL, UECL, Interlands of Trainingskampen.

In mijn vrije tijd houd ik van reizen, een potje tennis of padel, en speel ik voetbal in een vriendenteam bij de plaatselijke voetbalvereniging. Ik hoop met mijn achtergrond als beroepsprofessional binnen het sociaal-juridische werkveld bij te dragen aan de dienstverlening van CMSI360. 

Privacy Policy | Cookies | Disclaimer