Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Parijs!

Achter de schermen wordt er bikkelhard gewerkt aan Alyssa’s grote droom: De Olympische Spelen 2024 in Parijs.

Anderhalf jaar geleden maakte wij voor het eerst kennis met Alyssa Tirtosentono toen zij trainster werd bij badmintonvereniging BC Appoldro. We merkte dat het een uitdaging is voor iemand die lid is van Team NL om als topsporter van een minder populaire sport de eindjes aan elkaar te knopen.
Wij zagen haar drive, wilskracht en de grote liefde en passie voor deze sport. Daar wilde wij ontzettend graag meer mee én voor doen!

Klaarstomen voor de Olympische Spelen
Wij zijn al ontzettend trots op Alyssa. Zij is al ontzettend groot en staat aan de absolute top van de badmintonsport in Nederland. In haar jeugd stond zij zelfs in de wereldwijde (jeugd)top 8!
Zij heeft het absoluut in zich om haar droom – deelnemen aan de Olympische Spelen 2024 – waar te maken.

Achter de schermen is Alyssa druk bezig om zichzelf hiervoor klaar te stomen. Met verschillende trainingen en door het spelen van verschillende competities en toernooien verzamelt zij punten voor de wereldranglijst. De positie op deze wereldranglijst is namelijk bepalend voor een deelname aan de Olympische Spelen. Op dit moment staat zij op positie 61. Een plek in de top 16 is een vereiste om deel te kunnen nemen aan de Spelen in Parijs. Haagsche Topsport heeft een video gemaakt over Alyssa’s aanloop naar de Olympische Spelen. Bekijk hier de video.

Iedere bijdrage is waardevol
Samen met Yvonne van Gennip (Talent Fonds) zorgen wij ervoor dat Alyssa in de spotlights komt te staan, zodat we met z’n allen toe kunnen werken naar haar grote droom. Met de naam en het platform van Yvonne van Gennip geeft zij sporttalenten de kans om extra inkomsten te genereren, zodat het (blijven) uitoefenen van topsport haalbaar wordt en blijft. Dankzij haar geweldige inzet maakt zij dit mogelijk voor Alyssa.

Publiciteit en sponsoring zijn enorm belangrijk in de topsport, en ook jij kunt een bijdrage leveren aan Alyssa’s grote droom! Wij zijn namelijk nog steeds op zoek naar partners om haar op weg te helpen naar de Olympische Spelen.
Zo is het mogelijk om rechtstreeks via de website Alyssa een financiële bijdrage te leveren, maar ook andere vormen van donaties zijn meer dan welkom. Iedere bijdrage is waardevol!

Wil jij Alyssa op weg helpen naar haar grote droom? Neem contact op via alyssa@tirtosports.com.

Privacy Policy | Cookies | Disclaimer